Eu am pus ingredientele in masina de framantat, si a facut treaba buna, ca de obicei.
Am obtinut un aluat dens, gras. Am infainat bine plansa de lucru, am mai framantat un pic aluatul cu faina, am impartit aluatul in 2-3 portii, apoi am intins cate o foaie de aluat.
Am uns cu ou batut, am presarat niste seminte de chimen, oregano, boia iute sau am lasat asa simplu, ca sa poata manca si piticii. Desi, piticii... le-au preferat pe cele condimentate :)))
Am taiat fasii subtiri (m-am folosit de rola de taiat pizza, este ideala), le-am rasucit, am mai presarat un strop de sare si le-am asezat intr-o tava prevazuta cu hartie de copt.
Am dat la copt , la foc mediu, cam 15 minute, poate chiar si 20, ca sa se rumeneasca si sa devina crocante.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii