Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb cât şi cel vanilat. După ce s-a întârit spuma, adăugăm strugureii. Eu am pus şi câteva căpşuni căci au rămas de aseară şi nu vroiam să le arunc.
Din cantităţile astea, mi-au ieşit trei boluri de spumă. Le-am decorat la final cu câteva fructe, pentru impresie degustativă. Un desert uşor şi ideal pentru o duminică după-amiază.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii