Ciocolata se da pe razatoare,cafeaua se dizolva in cle 2 linguri de apa fiarta si se amesteca impreuna intr-un vas la bai-marin.Amestecati pana se topeste ciocolata.Lasati-o sa se raceasca.Intre timp,bateti cu telul(sau mixerul,e mai rapid)albusurile cu un praf de sare pana se intaresc si adaugati treptat zaharul pana ce compozitia devine groasa si lucioasa ca la bezele.Incorporati apoi amestecul de ciocolata topita pana amestecul este omogen.Puneti compozitia in 6 cupe,sau pahare.
Frisca se bate pana se ingrosa cu putin zahar,(dupa gust)nu trebuie sa fie foarte tare.Puneti cu o lingura deasupra spumei de ciocolata si presarati cu ciocolata rasa.Lasati la rece pentru 30-40 de minute inainte de a o servi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii