Se taie caisele spalturi subtiri, se amesteca cu zaharul si rachiul de fructe si se lasa sa se patrunda aproximativ doua ore.
Se inmoaie gelatina in apa rece. Fisticul se taie marunt, albusurile se bat spuma, iar frisca doar pe jumatate.
Se pun caisele marinate in robotul de bucatarie si se maruntesc. Piureul de caise se amesteca cu frisca batuta si spuma de albusuri si se incorporeaza 3/4 din fisticul taiat.
Se stoarce bine gelatina si se lasa sa se topeasca pe baia de apa, dupa care se incorporeaza incet in spuma de caise.
Se toarna spuma in pahare sau in boluri racite si se tine o ora la frigider. Inainte de a o servi, se presara cu fisticul ramas.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii