autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

SPUMA DE CAPSUNI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
500 g capsuni, 1 plic gelatina pudra, 2 galbenusuri, 250 g urda dulce de vaca(sau daca nu va place, puteti folosi branza dulce), 100 ml frisca, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece.Galbenusurile se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Capsunile se spala si se taie in sferturi.Se paseaza cu un bender 300 g de capsuni si se dau in fiert.Se trag de pe foc si se dizolva gelatina in ele.Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi urda.Se lasa sa se raceasca 30 de minute.Apoi se adauga frisca batuta bine,amestecand usor de jos in sus.Spuma se da apoi la frigider pentru 2 ore.Se serveste cu restul de capsuni si putina menta proaspata taiata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPUMA DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Spuma de capsuni cu iaurt

Spuma de capsuni cu iaurt

Curatam si spalam capsunile. Pastram 3-4 capsunele mici si mai frumusele. Iaurtul rece il batem

9 voturi    2 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Savarine cu spuma de capsuni

Savarine cu spuma de capsuni

Dizolvam drojdia in lapte. Mixam oul cu zaharul,adaugam uleiul,laptele(cu drojdie),faina cernuta

2 voturi    5 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Cu branza ??? Inca n-am incercat, dar....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

    CRED CA E TARE BUNA.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Delicioasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 1 plic gelatina pudra
  • 2 galbenusuri
  • 250 g urda dulce de vaca(sau daca nu va place
  • puteti folosi branza dulce)
  • 100 ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Sidy (Chef de cuisine)

Cu branza ??? Inca n-am incercat, dar....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura Patty