Gelatina se inmoaie in apa rece.Galbenusurile se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Capsunile se spala si se taie in sferturi.Se paseaza cu un bender 300 g de capsuni si se dau in fiert.Se trag de pe foc si se dizolva gelatina in ele.Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi urda.Se lasa sa se raceasca 30 de minute.Apoi se adauga frisca batuta bine,amestecand usor de jos in sus.Spuma se da apoi la frigider pentru 2 ore.Se serveste cu restul de capsuni si putina menta proaspata taiata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii