autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

SPUMA DE CAPSUNI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
500 g capsuni, 1 plic gelatina pudra, 2 galbenusuri, 250 g urda dulce de vaca(sau daca nu va place, puteti folosi branza dulce), 100 ml frisca, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece.Galbenusurile se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Capsunile se spala si se taie in sferturi.Se paseaza cu un bender 300 g de capsuni si se dau in fiert.Se trag de pe foc si se dizolva gelatina in ele.Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi urda.Se lasa sa se raceasca 30 de minute.Apoi se adauga frisca batuta bine,amestecand usor de jos in sus.Spuma se da apoi la frigider pentru 2 ore.Se serveste cu restul de capsuni si putina menta proaspata taiata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPUMA DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Se bat 2 albusuri cu 3 linguri de zahar. Se adauga 250 de grame de capsuni zdrobite si se mai amesteca

5 voturi    7 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Capsunile se spala se baga la blender, se opresc catea pentru decorare, cand acestea sunt mixate

2 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Cu branza ??? Inca n-am incercat, dar....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

    CRED CA E TARE BUNA.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Delicioasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 1 plic gelatina pudra
  • 2 galbenusuri
  • 250 g urda dulce de vaca(sau daca nu va place
  • puteti folosi branza dulce)
  • 100 ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Sidy (Chef de cuisine)

Cu branza ??? Inca n-am incercat, dar....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulețe cu scorțișoară