autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

SPUMA DE PERE CU PANNA COTTA DE CIOCOLATA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
(pentru 5 persoane):, Pentru spuma de pere:, 1 borcan(cutie) de pere in sirop,, 50g. zahar,, 20cl. frisca(lichida),, 1,5 foi de gelatina, Pentru crema de ciocolata:, 150g. ciocolata neagra,, 30g.zahar,, 20cl. frisca,, 10cl.lapte,, 2,5 foi de gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se pun la inmuiat foile de gelatina.Laptele si frisca (nebatuta),precum si ciocolata rupta in bucati se pun la fiert in bain marie.Se adauga gelatina dizolvata si se amesteca.Crema rezultata se repartizeaza in pahare si se pastreaza la rece, in frigider, cca. 40 de minute.
2.Cand crema s-a racit, se prepara spuma.Foile de gelatina se inmoaie in apa rece .Se mixeaza perele cu zaharul si se pun la fiert pana ce zaharul se topeste ,apoi se adauga gelatina.Se ia compozitia de pe foc.Se bate frisca si si se incorporeaza in compozitia de pere, putin racita.Se repartizeaza spuma peste crema , se orneaza cu bombonele sau ciocolata rasa .
Daca ti-a placut reteta noastra "SPUMA DE PERE CU PANNA COTTA DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cupe Paradis

Cupe Paradis

In cupe sau pahare aranjam fructele. Pentru crema de gris punem 400 ml lapte la fiert. In momentul

12 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Coca-Cola

Prajitura Coca-Cola

Blat: 4 albusuri se bat spuma cu zaharul,se pun treptat cele 12 linguri de coca-cola, apoi se pun

37 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 5 persoane):
  • Pentru spuma de pere:
  • 1 borcan(cutie) de pere in sirop,
  • 50g. zahar,
  • 20cl. frisca(lichida),
  • 1,5 foi de gelatina
  • Pentru crema de ciocolata:
  • 150g. ciocolata neagra,
  • 30g.zahar,
  • 20cl. frisca,
  • 10cl.lapte,
  • 2,5 foi de gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Cornulete cu untura si rahat