Autor:
Andra (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009
Ingrediente
250g nuca macinata, 250g zahar, 1 ou
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se framanta un aluat din zahar, nuca si galbenusul de ou si se intinde o foaie de 1 cm grosime. Albusul se bate spuma cu 2 linguri de zahar. Se unge foaia si se taie bastonase care se coc la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stangle cu nuca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010
O bunatate !