autor:

Anonim

» » Aperitive

stek de vitel cu ficat de pui si piure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ficat de pui ,cartofi, ulei, mazare, oua, lapte, unt, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa,apoi se scot intr-un vas separat . In sucul rama s se inabusa ficatul , care se adauga peste carne cu apa fiarta , mazare, piper si sare; se fierb 15 min.
Din cartofi , unt,l apte si sare se prepara un piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "stek de vitel cu ficat de pui si piure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Snitele de vitel

Snitele de vitel

Se taie carnea felii se condimenteaza cu piper si sare si se lasa putin la rece ca sa intre condimentele

11 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Suberek