autor:

Anonim

» » Aperitive

stek de vitel cu ficat de pui si piure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ficat de pui ,cartofi, ulei, mazare, oua, lapte, unt, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa,apoi se scot intr-un vas separat . In sucul rama s se inabusa ficatul , care se adauga peste carne cu apa fiarta , mazare, piper si sare; se fierb 15 min.
Din cartofi , unt,l apte si sare se prepara un piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "stek de vitel cu ficat de pui si piure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Bruschette

Bruschette

Se taie painea felii,daca folositi paine toscana,feliile se taie in jumatate.Se rupe pielita carnatilor

9 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Rulouri pizza din foi Yufka

Rulouri pizza din foi Yufka

Se deschide pachetul de foi de placinta proaspete si se intinde pe o planseta, taiate in patratele.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
POLONICE COLORATE