Ingrediente
Pentru aluat:, 500 g faina, 200 g unt, 100 g zahar, 2 oua, 1 praf de copt, Pentru bezea:, 3 albusuri, 100 g zahar pudra, Pentru decor:, fulgi de cocos
Dificultate: Medie | Timp: 1h 5 min
1 vot
Mod de preparare
2) Iintre tinp, bati albusurile, adaugand treptat zaharul, pana obti consistenta ferma de bezea.
3)Intinzi cu sucitorul aluatul in foaie , decupezi cu un sablon stelute, le asezi pe o tava unsa si tapetata cu faina. Presari deasupra fulgi de cocos si cu ajutorul unui sprot, adaugi cate o bezea pentru fiecare steluta.
4) Introduci tava in cuptorul preincalzit, in primele 10 minute, apoi acopericu o coala de zartie, lasi focul foarte mic si usa cuptorului intre deschisa, pana se incalzesc bezelele.
Alice85 (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
:( ................ reteta se vede buna.............dar unde sunt stelutele?