autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Stelute cu pasta de branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Ingrediente
300 g branza de vaci, 50 g unt, o lngura smantana, o lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper,, 2 sfecle rosii mici

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

Mixez branza cu celelalte ingrediente pana obtin o pasta omogena, fina.Adaug verdeata.
Sfecla curatata,o feliez si decupez stelute cu o forma de fursec. Cu ajutrul unui posh modelez floricele din pasta de branza pe stelutele din sfecla.Daca doresc, pot umple si rosii decupate sub forma de stelute.Obtin aperitive cu braza deosebite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Telemea de vaca

Telemea de vaca

Avem nevoie de 3 litri de lapte. Fierbem laptele. Dintr-un litru de lapte pregatim iaurt. Eu am

18 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

    Felicitari Cely,arata super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Multumesc mult pentru aprecieri

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Cely,esti foarte inventiva,bravo tie.Ai votul meu si felicitari,pentru retetele expuse.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Aspectoase şi sănătoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Gustos si sanatos...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Arata foarte bine.

    • Fara foto

      lumi , 27 ianuarie 2010

      arata foarte bine! Si suportul pt stelute e aspectos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 50 g unt
  • o lngura smantana
  • o lingura ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper,
  • 2 sfecle rosii mici

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari Cely,arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline