Stelute din dovleac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Stelute din dovleac

Ingrediente

  • 250 g faina
  • ½ lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 50 g unt
  • 50 ml smantana
  • 50 ml lapte
  • 100 g dovleac copt
  • 4 linguri de zahar
  • 1 ou
  • Esente

Mod de preparare

Dovleacul copt se mixeaza si se amesteca cu zaharul, sarea, laptele apoi faina praful de copt, smantana, esentele si untul moale. Se framanta pana se face un aluat omogen. Se intinde o foaie mai groasa de 1.5 cm si se taie cu forma de biscuitit, eu am facut un pom din stelute. Se bate oul si se ung biscuititi, se dau la cupor pentru 15 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor