Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaua, nucile macinate, apoi faina si scortisoara.
Se intinde o foaie si se taie in patrate care se preseaza in forme mici de tarte (numai pina la jumatatea formei).
Se coc citeva minute la foc potrivit.
Se pudreaza si se aseaza pe platou cu fata in jos, avind astfel aspectul unor stele.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii