In primul rand luam capsunile si le curatam de codite,dupa care luam jumatate din valoarea totala a capsunilor si le punem in apa rece.(500 de grame de capsuni)
Luam capsunile, le taiem in doua si le punem in zahar dupa care se pun intr-un vas.
Se adauga vinul alb in vas si se lasa la macerat o noapte.
Nu in ultimul rand se pun restul capsunilor intr-un vas de punch la care adaugam bautura preparata.
Vinul spumos se adauga in momentul servirii.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii