Dovleacul ras se caleste cu zaharul, se aduga scortisoara si stafidele.
Untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie si drojdia dizolvata in laptele caldut. Se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa 20 minute sa se odihneasca.
Aluatul se imparte in 3, se intinde fiecare bucata, se pune 1/3 dovleac si se ruleaza, se unge cu galbenus de ou, se coace la foc mic pentru inceput apoi se da focul mai tare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii