Dovleacul se amesteca cu cele 2 pliculete de zahar cu scortisoara,zaharul vanilat si cele 100 grame zahar si se lasa sa stea 15-20 minute.Separat intr-un bol se amesteca smantana cu uleiul.(cu aceasta compozitie vom unge foile de strudel)
Luam prima foaia de strudel o ungem cu amestecul de smantana si ulei,punem peste ea alta foaie ,o ungem si pe aceasta cu aceasi compozitie,apoi o a treia foaie +compozitie,apoi asezam dovleacul pe care il stoarcem inainte de zeama pe care a lasat-o si rulam strans strudelul pe lungime .La fel procedam si cu restul de foi.Tapetam o tava cu hartie de copt ,asezam strudelurile ,le ungem cu galbenus si presaram cu zahar.Se da la cuptor 40-45 minute
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii