Peste foile de placinta care se ung cu ulei se adauga smantana cu grisul si zaharul. Apoi se pun fructele si se ruleaza. Se indoaie foile la capete pentru a nu iesi compozitia. Intr-o tava bine unsa cu ulei se pune strudelul care la randul lui se unge cu ulei. Se da la cuptor pana se rumeneste. Se pudreaza cu zahar si se taie felii groase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii