Se decongeleaza aluatul. Se calesc 6 min morcovii si gulia. Dupa 2 min se aduga broccoli si mazarea. Se inglobeaza 100 g crema de brinza amestecata cu ou. sare si piper. Se intinde aluatul si se asaza deasupra legume. Se ruleaza in prosop, se lipesc marginile. Se coace 30 min. Restul de brinza se topeste in lapte. Se aduga in sos mustar, suc de lamaie, sare, piper si tarhon. Strudelul se taie felii si se serveste cu sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii