autor:

Fara foto

» » Aperitive

Strudel cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 foi de strudel (60X40 cm) congelate, , 2 morcovi, , 250 g vanata, , 200 g telina, , 1/2 tulpina de praz, , 50 g ardei gras, , 1/2 dovlecel, , 2 cartofi fierti, , 1/4 l lapte, , 150 g faina, , 100 g unt, , sare, , piper macinat, , 1 lingura frisca nebatuta, , 2 linguri smantana, , 250 g spanac., In plus: grasime pentru uns tava.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata si se taie fasii subtiri, la fel si cartofii fierti, curatati de coaja.
Se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina, se amesteca bine de tot, dupa care se incorporeaza laptele si se bate in continuare cu telul. Se da intr-un clocot, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, dupa care se toarna intr-un castron si se amesteca cu legumele taiate.
Se-ncinge cuptorul la 175 grade. Se intind foile de aluat pe un stergar umed, se intinde deasupra stratul de legume si se ruleaza. Se unge strudelul cu ou, se pune pe o tava unsa si se coace 35 de minute in cuptorul incins.
Intre timp, se opareste spanacul si se mixeaza - in robotul de bucatarie - impreuna cu frisca. Se adauga smantana, se incalzeste putin, se sareaza, se pipereaza si spuma astfel obtinuta se serveste pe farfurii incalzite impreuna cu strudelul taiat felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PLACINTA CU VARZA

PLACINTA CU VARZA

Se face aluatul exact ca la tarta cu bacon si ceapa, adica: se amesteca drojdia cu zaharul, pana

41 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Minunaaata reteta! Va avertizez pe cei mancaciosi ca ingredientele sunt doar pentru doua persoane. 1.

5 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 foi de strudel (60X40 cm) congelate
  • 2 morcovi
  • 250 g vanata
  • 200 g telina
  • 1/2 tulpina de praz
  • 50 g ardei gras
  • 1/2 dovlecel
  • 2 cartofi fierti
  • 1/4 l lapte
  • 150 g faina
  • 100 g unt
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura frisca nebatuta
  • 2 linguri smantana
  • 250 g spanac.
  • In plus: grasime pentru uns tava.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Rosii umplute cu maioneza si orez