Merele le calim impreuna cu untul,zaharul si scortisoara,pana scade zeama lasata.
Foaia de aluat sa nu fie dezghetata complet,sa putem lucra cu ea.
Umplutura de mere,bine racita,o repatizam pe mijlocul foii,apoi o rulam si portionam deasupra cu cutitul.
punem strudelul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte,presaram cu zahar.
Dam la cuptorul incins la 190 de grade,pana se rumeneste.
pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii