Strudel cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj cumparat
  • 4- 5 mere mari
  • 100 -150 gr zahar tos
  • scortisoara
  • zahar vanilat
  • 2-3 linguri pesmet

Mod de preparare

Se rad merele si se pun la calit cu zaharul pina scade zeama ce isi lasa aproape de tot, apoi se pune pesmet (cit sa nu fie zemos) si mirodeniile.

Compozitia asta se pune pe foaia de foitaj si se ruleaza se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor la foc mare pina creste si apoi mai incet pina se coace

foitajul se taie dreptunghi atit cit sa se poate rula si petrece un pic

foaia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise