Din faina, apa si sare se face un aluat, care se bate bine si se lasa apoi la odihnit. Se intind foi subtiri, care se taie in patrate egale si se stropesc cu unt caldut. Merele se rad si se calesc in tigaie. Se lasa sa se raceasca si se adauga zahar dupa gust (100g), scortisoara, stafide. Se suprapun mai multe foi, se pun merele si se ruleaza. Se aseaza in tava unsa si tapetata cu faina si se coc la foc potrivit. Cand se scot se pudreaza cu zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii