autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

STRUDEL CU MERE SI PRUNE USCATE

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
Aluat foietaj - 800 gr, Mere - 2 kg, Prune uscate - 200 gr, Zahar tos - 350 - 400 gr, Zahar pudra - 100 gr, Biscuiti - 200 gr, Sos de vanilie - 300 gr, Sos de ciocolata - 300 gr, Scortisoara - 100 gr

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie merele in cubulete apoi se calesc intr-o tigaie, cu zaharul tos si prunele uscate.
Se aromatizeaza cu scortisoara apoi se umple aluatul foietaj cu aceasta compozitie.
Strudelul astfel obtinut se coace la 200 de grade Celsius timp de 30 de minute.
Se pudreaza cu zahar si se garniseste cu sos de vanilie si de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "STRUDEL CU MERE SI PRUNE USCATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piscoturi umplute cu crema de ciocolata

Piscoturi umplute cu crema de ciocolata

Intr-un bol se cerne faina, se adauga zaharul, galbenusele si restul ingredientelor, untul taiat

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec zebrat -reteta simpla

Chec zebrat -reteta simpla

Procesul tehnologic este foarte simplu. La aceasta reteta nu este nevoie de separarea albusurilor

21 voturi    15 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat foietaj - 800 gr
  • Mere - 2 kg
  • Prune uscate - 200 gr
  • Zahar tos - 350 - 400 gr
  • Zahar pudra - 100 gr
  • Biscuiti - 200 gr
  • Sos de vanilie - 300 gr
  • Sos de ciocolata - 300 gr
  • Scortisoara - 100 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Ciocolată de casă