Se taie merele in cubulete apoi se calesc intr-o tigaie, cu zaharul tos si prunele uscate.
Se aromatizeaza cu scortisoara apoi se umple aluatul foietaj cu aceasta compozitie.
Strudelul astfel obtinut se coace la 200 de grade Celsius timp de 30 de minute.
Se pudreaza cu zahar si se garniseste cu sos de vanilie si de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii