autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

STRUDEL CU MERE SI PRUNE USCATE

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
Aluat foietaj - 800 gr, Mere - 2 kg, Prune uscate - 200 gr, Zahar tos - 350 - 400 gr, Zahar pudra - 100 gr, Biscuiti - 200 gr, Sos de vanilie - 300 gr, Sos de ciocolata - 300 gr, Scortisoara - 100 gr

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie merele in cubulete apoi se calesc intr-o tigaie, cu zaharul tos si prunele uscate.
Se aromatizeaza cu scortisoara apoi se umple aluatul foietaj cu aceasta compozitie.
Strudelul astfel obtinut se coace la 200 de grade Celsius timp de 30 de minute.
Se pudreaza cu zahar si se garniseste cu sos de vanilie si de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "STRUDEL CU MERE SI PRUNE USCATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite

Clatite

Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina si ouale. Treptat se adauga laptele si sifonul, amestecand

25 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Cappy

Prajitura Cappy

Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Separat intr-un bol se amesteca

13 voturi    1 comentariu
59 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat foietaj - 800 gr
  • Mere - 2 kg
  • Prune uscate - 200 gr
  • Zahar tos - 350 - 400 gr
  • Zahar pudra - 100 gr
  • Biscuiti - 200 gr
  • Sos de vanilie - 300 gr
  • Sos de ciocolata - 300 gr
  • Scortisoara - 100 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu dulceata de piersici
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania