autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Strudel cu spanac si oua

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 felii): 900 g spanac congelat (intreg, nu tocat), , 1/2 legatura salvie, , 150 g branza de burduf, , sare,, piper,, nucsoara pisata, , 2 foi aluat de strudel (foitaj), , 5 oua fierte tari, inca un ou crud, , 2 linguri lapte, , 2 linguri seminte de susan.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se lasa spanacul sa se decongeleze si se taie ceva mai mare. Se amesteca cu salvia tocata si cu branza de burduf faramitata si se condimenteaza cu piper si nucsoara (atentie la sare, pentru ca branza este sarata).
Se iau 2 foi de strudel (40x40 cm), se aseaza una peste alta pe un servet de bucatarie si se intinde deasupra umplutura de spanac.
Se curata ouale de coaja si se pun insirate unul dupa altul pe mijlocul aluatului. Se ruleaza apoi strudelul cu ajutorul servetului, se aseaza in tava, se unge cu oul batut cu laptele si se presara cu semintele de susan.
Se da la cuptorul incins la 200gr. si se coace circa 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu spanac si oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 felii): 900 g spanac congelat (intreg
  • nu tocat)
  • 1/2 legatura salvie
  • 150 g branza de burduf
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara pisata
  • 2 foi aluat de strudel (foitaj)
  • 5 oua fierte tari
  • inca un ou crud
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri seminte de susan.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Budinca aperitiv cu sunca si ardei