autor:

Catalina

» » Dulciuri diverse

Strudel cu urda si stafide

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2011

Ingrediente
Aluat foietaj (eu l-am cumparat), 300 g urda (dar e la fel de bun si cu branza de vaci), 80 g stafide, 100 g iaurt, un galbenus, 30 g zahar, 80 g piscoturi (sau amaretti), 1 lingura lapte, rom, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se pun stafidele la înmuiat pentru 30 minute in apa calda cu putin rom. Se sfarama piscoturile, se amesteca branza cu iaurtul si zaharul apoi se adauga piscoturile sfaramate si stafidele. Se intinde bine aluatul foietaj se adauga umplutura si se ruleaza. Se bate galbenusul cu o lingura de lapte si o lingura de zahar pudra si se unge bine strudelul. Se coace 30 minute la 180°C. Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu urda si stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Faguri

Faguri

Se amesteca ouale cu un praf de sare si zaharul. Se pune laptele, faina, uleiul si la sfarsit adaugam

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Crema de ciocolata dietetica

Crema de ciocolata dietetica

Va propun o reteta de crema de "ciocolata" in care caloriile provin doar din zaharurile

3 voturi    2 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

    hmmm ce bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Aluat foietaj (eu l-am cumparat)
  • 300 g urda (dar e la fel de bun si cu branza de vaci)
  • 80 g stafide
  • 100 g iaurt
  • un galbenus
  • 30 g zahar
  • 80 g piscoturi (sau amaretti)
  • 1 lingura lapte
  • rom
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

hmmm ce bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de prune