Se pun stafidele la înmuiat pentru 30 minute in apa calda cu putin rom. Se sfarama piscoturile, se amesteca branza cu iaurtul si zaharul apoi se adauga piscoturile sfaramate si stafidele. Se intinde bine aluatul foietaj se adauga umplutura si se ruleaza. Se bate galbenusul cu o lingura de lapte si o lingura de zahar pudra si se unge bine strudelul. Se coace 30 minute la 180°C. Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii