autor:

maria

» » Dulciuri diverse

Strudel usor si gustos

Autor: maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2012

Ingrediente
Aluat de placinta de 500 gr., Umplutura: 3 oua, 22 linguri de zahar, 22 linguri de ulei, 22 linguri lapte, 22 linguri de faina, 1 praf de copt si o vanilie, In plus ne trebuie 500-600 gr de visine, cirese proaspete, congelate sau din compot, Ulei pentru uns foile sau unt ce doriti voi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Iata cum procedam : Batem ouale bine cu zaharul adaugam si praful vanilat,continuam cu laptele uleiul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.Lasam cam vreo 15 minute sa se aseze compozitia.

Pregatim foile de placinta cate doua separat. Luam prima foaie o ungem usor cu ulei si punem 4-5 linguri din com[pozitia pregatita,o intindem cat mai uniform;luam si cea de a doua foaie o ungem la fel cu ulei punem 4-5 linguri din compozitie intindem usor si presaram fructele ici-colo.

Nu trebuie pe toata foaia. Rulam cu grija strangem capetele sa nu iasa compozitia si il punem in tava tapetata cu hartie de copt.La fel procedam cu toate foile pana le terminam. Este bine sa numarati foile sa stiti cate rulouri va ies. Eu am gasit in pachet 14 foi,deci am facut 7 rulouri. Le introducem la cuptorul incins si le lasam pana se rumenesc frumos;cand le scoatem punem un prosop curat umed peste tava si le lasam asa pana se racesc

Sa incercati reteta ca nu veti regreta.

Sa aveti spor si bucurati-va.

Sursa Palachinka.
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel usor si gustos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata alba

Fursecuri cu ciocolata alba

Pornim cuptorul sa se incinga. Punem hartie de copt intr-o tava. Batem cu mixerul untul impreuna

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornuri cu iaurt

Cornuri cu iaurt

Sigur accept critici, nu prea bune pentru silueta, numai ca, din cand in cand, mai incalcam regulile.

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 19 februarie 2012

    multumesc frumos sa sti ca rezultatul a fost pe masura te pup

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2012

    Felicitari pentru munca ta , rezultatul e pe masura !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Aluat de placinta de 500 gr.
  • Umplutura: 3 oua
  • 22 linguri de zahar
  • 22 linguri de ulei
  • 22 linguri lapte
  • 22 linguri de faina
  • 1 praf de copt si o vanilie
  • In plus ne trebuie 500-600 gr de visine
  • cirese proaspete
  • congelate sau din compot
  • Ulei pentru uns foile sau unt ce doriti voi

Raporteaza reteta

Retete
de maria
Eclere

Eclere

Intr-o olita se pun la fiert apa uleiul si sarea.Cand da primul clocot se adauga toata faina luandu-se

15 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
coronita umpluta cu branza

coronita umpluta cu branza

Pentru aluat am procedat asa: am cernut faina intr-un lighenas,am pregatit drojdia cu o lingurita

4 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
placinta din aluat dospit cu crema de smantana

placinta din aluat dospit cu crema de smantana

cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharul pana cand se lichefiaza se adauga untul moale

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

maria (Chef de cuisine)

multumesc frumos sa sti ca rezultatul a fost pe masura te pup

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Sarlota cu fructe