autor:

Anonim

» » Aperitive

stufat de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, ceapa verde, usturoi verde, otet, piper, sos brun, ceapa, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa , se adauga apa fiarta si se fierb inabusit. Se adauga apoi sosul brun, continuand fierberea 10 min.Separat , apa, usturoiul si ceapa verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 10 ml de apa. Peste bucatile de carne si sos se adauga sare, piper, otet si patrunjel verde .Se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "stufat de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Stufat de miel

Stufat de miel

Carnea se spala,se portioneaza si se caleste in ulei incins,dupa ce s-a rumenit se presara putina

1 vot    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

Se taie coastele si carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei. Separat se pregatesc

36 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Imi place f mult stufatul de miel...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place f mult stufatul de miel...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de pui cu unt, patrunjel si lamaie, cu garnitura de trandafirasi de cartofi prajiti ( Irezistibil !!!)