autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

stufat de miel cu verdeata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, ceapa verde, usturoi verde, otet, piper, sos brun, ceapa, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa , se adauga apa fiarta si se fierb inabusit. Se adauga apoi sosul brun, continuand fierberea 10 min.Separat , apa, usturoiul si ceapa verde se inabusa in 100 ml de ulei cu 10 ml de apa. Peste bucatile de carne si sos se adauga sare, piper, otet si patrunjel verde .Se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "stufat de miel cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Rulouri cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Corabioare de dovlecei umplute cu branza