autor:

Anonim

» » Aperitive

stufat de vitel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ulei, ceapa, ceapa si usturoi verde, pasta de tomate, faina, vin alb, supa de oase, sare, piper, boia de ardei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa,in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa . Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate, boia de ardei , sare,piper, supa si se fierb.
Separat in alt vas , se inabusa ceapa verde , usturoiul verde, in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga peste bucatile de carne si se fierb impreuna 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "stufat de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini tarte cu carne si ciuperci

Mini tarte cu carne si ciuperci

Se face intai aluatul fraged din faina cu unt si cele 3 galbenusuri, se framanta bine si apoi lasam

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob din pulpa de porc si vitel

Drob din pulpa de porc si vitel

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate

11 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
platou cald