autor:

LALY

» » Aperitive

Suberek

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2013

Ingrediente
Aluat:, 1 kg faina, sare, 2 linguri ulei de masline, apa calduta, Umplutura:, 800 gr carne tocata amestec (porc si vita), 1 ceapa, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina,sarea si uleiul.Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana obtinem un aluat nici prea tare nici prea moale.Se lasa la odihnit circa 15 minute. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei.Se adauga carnea,sare si piper si se mai tine cateva minute pe foc,pana scade zeama pe care o lasa carnea.Se lasa la racit cateva minute,apoi se adauga oul pentru a lega umplutura.



Se pune faina pe masa de lucru si se rastoarna aluatul.Eu am intins o foaie de circa 4-5 mm,pe care am taiato cu o forma speciala.Cine nu are poate face bilute rotunde,pe care apoi le indinde sub forma de cerc. Se pune cate o lingurita de umplutura in mijlocul fiecarui cerculet,apoi se lipesc marginile. Se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei. Sunt delicioase atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Suberek" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Suberek

Suberek

1. Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici

66 voturi    38 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Suberek cu carne de curcan

Suberek cu carne de curcan

Se amesteca apa calduta cu praful de sare si drojdia, apoi se face o gaura in mijlocul gramezii de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2013

    Asa este Mira,pupicei.

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2013

    frumoasa floare ai facut!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013

    da,cu menta este foarte buna

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013

      Constanta cu siguranta trebuie sa incerci,nu-ti va parea rau.

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013

      Valeria,merita sa incerci,sunt foarte gustoase.

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013

      Oana am sa incerc si varianta cu menta,cred ca este tare gustoasa.

    • Fara foto

      Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

      Trebuie incercata

    • Fara foto

      Demian Valeria , 26 noiembrie 2013

      par minunate , cred ca o sa incerc si eu

    • Fara foto

      Nistor Oana , 26 noiembrie 2013

      si ca sa fie adevarat. in umplutura de carne se pune si menta tocata,Atunci sa vezi ce bun e !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 kg faina
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta
  • Umplutura:
  • 800 gr carne tocata amestec (porc si vita)
  • 1 ceapa
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

4 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Asa este Mira,pupicei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pui shanghai