Buna dimineata
Este timpul capsunilor, facem dulceturi marmelade, le servim cu frisca. Dar va intreb ce faceti cu capsuni care sunt moi????
Va dau o idee, este racoritor si sanatos: suc de capsuni.
Punem in cratita zeama de lamaie, zahar, doua pahare de apa si capsuni taiati marunt. Punem sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a dat in clocot lasam sa fiarba 20 de minute. Luam de pe foc si adaugam cele 6 pahare de apa rece. Punem in vas de sticla si servim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii