Morcovul se curata, se spala, se taie bucati si se pune la fiert; dupa 5 minute se adauga si marul taiat cubulete. Se mai fierb 10 minute pana se inmoaie putin morcovul.
Morcovul, marul,apa plata si sucul si pulpa de la portocala se pun intr-un blender si se paseaza. Amestecul se trece printr-o sita fina. Se repartizeaza in pahare si se serveste pe loc sau de la frigider.
Mai multe retete delicioase pe blogul Pasiune pentru bucatarie.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii