Morcovul se curata, se spala, se taie bucati si se pune la fiert; dupa 5 minute se adauga si marul taiat cubulete. Se mai fierb 10 minute pana se inmoaie putin morcovul.
Morcovul, marul,apa plata si sucul si pulpa de la portocala se pun intr-un blender si se paseaza. Amestecul se trece printr-o sita fina. Se repartizeaza in pahare si se serveste pe loc sau de la frigider.
Mai multe retete delicioase pe blogul Pasiune pentru bucatarie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii