Se curata dovleceii si se dau pe razatoare, se storc; separat se sparg ouale si se bat, se rade branza telemea, se amesteca bine cu oualele se adauga laptele si smantana sareaza se pipereaza, se adauga mararul tocat si cimbru, dupa care se adauga dovleceii
Se unge o forma de jena cu unt se pune compozitia si inainte sa se bage la cuptor se mai sparge un ou si se unge pe deasupra pentru a prinde culoare aurie si se adauga parmezanul. Cand se scoate de la cuptor se poate adauga deasupra o lingura de smantana.
Se serveste cu salata de varza rosie, si se orneaza cu o frunzulita de verdeata si felii de praz.
Pofta Buna,

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii