autor:

katzchen

» » Prajituri

Sufleu cu mere si branza de vaci

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
4 mere acrisoare, 420 g branza de vaci, 1 lingura iaurt simplu, 3 linguri gris, 7 linguri zahar, 4 oua, 50 g stafide, 1 lamaie, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma. Se curata merele, se taie cubulete mici si se stropesc cu sucul de la o lamaie. Stafidele se pun in apa calduta ca sa se inmoaie si sa aiba un gust mai bun.

Se amesteca merele cu toate ingredientele si cu putina coaja de lamaie, dupa care se adauga albusurile spuma. Se pregateste o tava rotunda cu diametrul de 26 cm cu hartie de copt. Se toarna aluatul si se presara deasupra cateva bucatele de unt si se da la copt la 180 grade Celsius timp de aproximativ o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu mere si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu crema si fructe

Prajitura cu crema si fructe

Insiropam blatul cu siropul din compot. Preparam crema conform indicatiilor de pe plic ( mie mi s-a

45 voturi    12 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Cuibul pasaricii

Cuibul pasaricii

1. Incalzeste cuptorul la 180°C.Aseaza foaie de copt in 2 tavi.Intr-un bol, amesteca zaharul cu

5 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 mere acrisoare
  • 420 g branza de vaci
  • 1 lingura iaurt simplu
  • 3 linguri gris
  • 7 linguri zahar
  • 4 oua
  • 50 g stafide
  • 1 lamaie
  • unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Rulada Ducesa Rulada Ducesa

Ruladă în ruladă (foaie de cacao în interiorul unei foi albe) cu cremă de ciocolată, gem de căpşuni, portocale, nuci

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se separa albusurile de galbenusuri. In albusuri se adauga 3 linguri zahar si se amesteca

6 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
Rulada Diplomat