Morcovul si radacina de patrunjel se curata cu un cutit econom, se spala, se taie rondele subtiri.
Prazul (a se folosi numai partea alba) si ceapa se curata, se spala, se taie rondele subtiri.
Baconul se taie fasii si impreuna cu ceapa se pun la calit in putin unt.
Dupa cateva minute, se adauga feliile de morcov, patrunjel, prazul, broccoli, se adauga supa si se fierb toate ingredientele cca. 5 minute, se asezoneaza dupa gust.
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se scurg si se amesteca cu legumele fierte.
Se incalzeste cuptorul, la cca 200 grade.
Toate ingredientele se pun intr-o forma termorezistenta, unsa in prealabil cu putin unt, iar peste ele se toarna un amestec facut din lapte, oua, branza rasa prin razatoare.
Se da vasul la cuptor la foc potrivit pentru cca. 35-40 minute, inainte cu 5 minute de a fi scos se poate presara putina mozzarella deasupra.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii