Se face un sos alb din faina,unt (1oog)si lapte.Se curata andivele,se spala,se taie bucati potrivite,se oparesc,se scurg si se calesc in 30g unt.Se amesteca cascavalul ras cu sosul alb,galbenusurile,sare,piper,andivele si albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu restul de unt si se da la cuptor pentru 30 minute.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii