Sufleu de brinza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere mari ionathan, 2 linguri cu bobite uscate de merisor,
  • 2 linguri cu suc de portocale, 2 oua, 50 g nectar de pere (sau suc mai
  • gros),250 g brânza dulce de vaci, 1 vârf de sare, 3 linguri de gris,
  • l lingurita de praf de copt, 1lingurita de ulei, sare.

Mod de preparare

Speli merele,le tai în sferturi, le scoti semintele si le tai în feliute.

Le pui înt-un castron la marinar (da, si fructele se marineaza, nu

numai carnea!)cu bobitele de merisor, în sucul de protocale. Ouale,

necrarul de pere, brânza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le

amesteci bine, cu o lingura de lemn, pâna obtii o masa cremoasa.

Adaugi si fructele marinare. Ungi cu ulei o forma de copr termorezistenra si

apoi rastorni amestecul de brânza. Pui tava în cupror,

la 140 gradeC (treapta 4, remperatura moderata) si coci sufleul circa 40

de minute. Îl poti aduce la masa atâr caldut, cât si rece. Daca vrei,

pudreaza desertul cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise