autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Sufleu de brinza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
2 mere mari ionathan, 2 linguri cu bobite uscate de merisor, , 2 linguri cu suc de portocale, 2 oua, 50 g nectar de pere (sau suc mai, gros),250 g brânza dulce de vaci, 1 vârf de sare, 3 linguri de gris,, l lingurita de praf de copt, 1lingurita de ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli merele,le tai în sferturi, le scoti semintele si le tai în feliute.
Le pui înt-un castron la marinar (da, si fructele se marineaza, nu
numai carnea!)cu bobitele de merisor, în sucul de protocale. Ouale,
necrarul de pere, brânza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le
amesteci bine, cu o lingura de lemn, pâna obtii o masa cremoasa.
Adaugi si fructele marinare. Ungi cu ulei o forma de copr termorezistenra si
apoi rastorni amestecul de brânza. Pui tava în cupror,
la 140 gradeC (treapta 4, remperatura moderata) si coci sufleul circa 40
de minute. Îl poti aduce la masa atâr caldut, cât si rece. Daca vrei,
pudreaza desertul cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

1. Incalzeste cuptorul la 180°. 2. Bate untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine

2 voturi    3 comentarii
25 min
Prajituri
Brioșe cu vanilie - fără gluten

Brioșe cu vanilie - fără gluten

Incepem prin a mixa untul cu zaharul pina devine spumă, adaugăm esenta de vanilie și apoi ouăle

1 vot    3 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

    Racoritor.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 mere mari ionathan
  • 2 linguri cu bobite uscate de merisor
  • 2 linguri cu suc de portocale
  • 2 oua
  • 50 g nectar de pere (sau suc mai
  • gros),250 g brânza dulce de vaci
  • 1 vârf de sare
  • 3 linguri de gris,
  • l lingurita de praf de copt
  • 1lingurita de ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Racoritor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

 Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme; Adăugăm smântâna

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure

Iaurtul grecesc se pune intr-un tifon si se lasa la scurs peste noapte. Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele si sarea

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Delicias de cãpsuni