autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Sufleu de brinza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
2 mere mari ionathan, 2 linguri cu bobite uscate de merisor, , 2 linguri cu suc de portocale, 2 oua, 50 g nectar de pere (sau suc mai, gros),250 g brânza dulce de vaci, 1 vârf de sare, 3 linguri de gris,, l lingurita de praf de copt, 1lingurita de ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli merele,le tai în sferturi, le scoti semintele si le tai în feliute.
Le pui înt-un castron la marinar (da, si fructele se marineaza, nu
numai carnea!)cu bobitele de merisor, în sucul de protocale. Ouale,
necrarul de pere, brânza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le
amesteci bine, cu o lingura de lemn, pâna obtii o masa cremoasa.
Adaugi si fructele marinare. Ungi cu ulei o forma de copr termorezistenra si
apoi rastorni amestecul de brânza. Pui tava în cupror,
la 140 gradeC (treapta 4, remperatura moderata) si coci sufleul circa 40
de minute. Îl poti aduce la masa atâr caldut, cât si rece. Daca vrei,
pudreaza desertul cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Muffins ( briose) mozaicate

Muffins ( briose) mozaicate

Faina se amesteca bine cu praful de copt si cu cel de budinca de vanilie. Ouale le mixam bine cu

9 voturi    15 comentarii
50 min
Prajituri
Prajitura cu mere si crumble cu nuca

Prajitura cu mere si crumble cu nuca

Incepem cu umplutura: Spalam merele, le decojim, le trecem prin razatoarea mare si le stoarcem putin

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

    Racoritor.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 mere mari ionathan
  • 2 linguri cu bobite uscate de merisor
  • 2 linguri cu suc de portocale
  • 2 oua
  • 50 g nectar de pere (sau suc mai
  • gros),250 g brânza dulce de vaci
  • 1 vârf de sare
  • 3 linguri de gris,
  • l lingurita de praf de copt
  • 1lingurita de ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Racoritor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pancakes cu dulceata de gutui (fara zahar)