Sufleu de brinza de vaca si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg brinza de vaca
  • 200 gr.cascaval
  • 3 galbenusuri
  • 3 albusuri
  • 4 linguri smintina
  • 1/3 pahar apa
  • ½ pahar faina
  • 50 gr.unt

Mod de preparare

In apa clocotita cu unt, se pune faina toata odata si se amesteca repede, pentru a nu se face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, smintina, brinza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat bucatele, iar la urma albusul batut spuma. Aceasta compozitie se pune in vasul care merge la cuptor, uns cu unt. Se coace la foc potrivit, cu putin timp inainte de a servi la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise