autor:

autor

» » Aperitive

Sufleu de brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
150 gr.pesmet,, 100 gr. brinza sau cascaval razuit,, 150 ml. lapte cald,, 125 gr. unt,, 2 oua,, sare, piper,, 2 linguri de patrunjel,, se poate adauga ardei rosu sau verde

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca pesmetul cu brinza (sau cascaval razuit) si se adauga laptele cald. Se adauga galbenusurile, untul, sare, piper si patrunjelul(sau ardei felii) si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma si apoi se amesteca cu restul compozitiei. Se toarna intr-o forma unsa si se da la cuptor la foc mare. Se lasa pina are o culoare aurie.
Se serveste fierbinte, cu o salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosi umplute cu branza

Rosi umplute cu branza

Rosiile le tai in jumatate, sub forma de stea cu ajutorul aparatului sau al cutitului. Branza o

4 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Bulete de cașcaval

Bulete de cașcaval

Batem bine cele 2 ouă cu un tel. Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm

21 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 gr.pesmet,
  • 100 gr. brinza sau cascaval razuit,
  • 150 ml. lapte cald,
  • 125 gr. unt,
  • 2 oua,
  • sare
  • piper,
  • 2 linguri de patrunjel,
  • se poate adauga ardei rosu sau verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Bulz