autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sufleu de capsuni

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 8 albusuri, , 1/2 kg capsuni, , 250 g zahar pudra, , 25 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

17 voturi

Mod de preparare

Se spala capsunile, se zvanta, se indeparteaza coditele si se paseaza printr-o sita (sau in mixer). Se amesteca cu zaharul pudra pana ce se ingroasa. Separat, se bat albusurile spuma, dupa care se amesteca usor cu capsunile pasate si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor si se lasa sa creasca 20 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si sufleu de smantana

Tarta cu capsuni si sufleu de smantana

Pasul 1: Pregatim robotul de bucatarie pentru framantat. Punem untul in vasul robotului. Pastram

1 vot    7 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Negresa

Negresa

Etapa 1: Pentru inceput, margarina se taie în bucăţi şi se pune într-o oală. Se adaugă

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

17 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 8 albusuri
  • 1/2 kg capsuni
  • 250 g zahar pudra
  • 25 g unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Tiberius Parfe