autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sufleu de capsuni

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 8 albusuri, , 1/2 kg capsuni, , 250 g zahar pudra, , 25 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

17 voturi

Mod de preparare

Se spala capsunile, se zvanta, se indeparteaza coditele si se paseaza printr-o sita (sau in mixer). Se amesteca cu zaharul pudra pana ce se ingroasa. Separat, se bat albusurile spuma, dupa care se amesteca usor cu capsunile pasate si se toarna compozitia intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor si se lasa sa creasca 20 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si sufleu de smantana

Tarta cu capsuni si sufleu de smantana

Pasul 1: Pregatim robotul de bucatarie pentru framantat. Punem untul in vasul robotului. Pastram

1 vot    7 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Piscoturi-Alpahores

Piscoturi-Alpahores

In oala mixerului punem untul si zaharul pudra si frecam pina iese o crema spumoasa adaugam galbenusele

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

17 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 8 albusuri
  • 1/2 kg capsuni
  • 250 g zahar pudra
  • 25 g unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Petifiori de ciocolata