Mod de preparare
1.Carnea se pune la fiert si, dupa primele clocote, se inlatura spuma.
2.Dupa cca 20 de minute de la inceputul fierberii, dupa ce s-a inlaturat toata spuma, se adauga legumele curatate si spalate
3.Se fierbe carnea cu legumele pana cand carena este bine patrunsa, apoi se taie marunt toate si se amesteca cu painea sfaramata. Se omogenizeaza bine compozitia.
4.Se bat albusurile spuma tare si se amesteca cu carnea si legumele taiate, usor, cu lingura de sus in jos.
5.Se adauga parmezanul ras, patrunjelul verde tocat, nucsoara si se potriveste gustul de sare si piper
6.Se coace 25-30 de minute, in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, in cuptorul incins dinainte, la 180-200˚C
Atentie: Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii.
Se serveste cu salata verde si morcovi sotati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii