Sufleu de carne - 6 portii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 g carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • o telina mijlocie
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • patrunjel verde
  • un praf de nucsoara
  • 4 linguri pâine muiata in lapte
  • 5 albusuri
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Mod de preparare

1.Carnea se pune la fiert si, dupa primele clocote, se inlatura spuma.

2.Dupa cca 20 de minute de la inceputul fierberii, dupa ce s-a inlaturat toata spuma, se adauga legumele curatate si spalate

3.Se fierbe carnea cu legumele pana cand carena este bine patrunsa, apoi se taie marunt toate si se amesteca cu painea sfaramata. Se omogenizeaza bine compozitia.

4.Se bat albusurile spuma tare si se amesteca cu carnea si legumele taiate, usor, cu lingura de sus in jos.

5.Se adauga parmezanul ras, patrunjelul verde tocat, nucsoara si se potriveste gustul de sare si piper

6.Se coace 25-30 de minute, in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, in cuptorul incins dinainte, la 180-200˚C

Atentie: Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii.

Se serveste cu salata verde si morcovi sotati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise