autor:

Fara foto

» » Aperitive

sufleu de carne tocata si brinza

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
500 gr cartofi, 2 cepe, 1 dovlecel, 4 rosii, 6 linguri ulei, 500 gr carne tocata mixta, 3 linguri bulion, sare, piper, 1 varf cutit chilli, 125 ml supa, 125 ml lapte, 30 gr unt, 200 gr. telemea, 2 catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii si se fierb 20 min. Se toaca ceapa marunt, iar dovlecelul si rosiile se taie cuburi. Se incinge uleiul si se prajeste carnea tocata. Se adauga ceapa, dovlecelul si se calesc 5 minute. Se adauga bulion, sare, piper, chili si supa. Se fierbe cca 10 min. Se scurg cartofii, se curata si se paseaza, fierbinti.

Se amesteca impreuna cu laptele fierbinte si cu untul, se sareaza si se pipereaza. Se zdrobeste cu furculita jumatate din cantitatea de branza. Se curata usturoiul si se piseaza, se adauga in piure. Se inglobeaza si branza zdrobita. Cuptorul se incinge la 175 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de carne tocata si brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm

13 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Chec cu cascaval

Chec cu cascaval

Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte! Se bat ouale bine cu sarea

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 4 rosii
  • 6 linguri ulei
  • 500 gr carne tocata mixta
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit chilli
  • 125 ml supa
  • 125 ml lapte
  • 30 gr unt
  • 200 gr. telemea
  • 2 catei de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Paine impanata