autor:

» » Aperitive

Sufleu de cartofi

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Ingrediente
8 cartofi, 1 lingurita unt, 3 oua, 4 linguri smantana, 1/2 legatura marar verde, sare, piper, 150 gr cascaval, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

40 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt.
Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem.
Galbenusurile le mixam cu un praf de sare, piper, smantana apoi adaugam mararul verde tocat marunt.
Separat batem albusurile spuma, le incorporam peste galbenusuri cu o paleta de silicon, cu miscari de sus in jos.
Peste acest amestec incorporam cartofii.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ungem un vas ceramic cu ulei, punem jumatate din amestecul de cartofi, un strat de cascaval ras, restul de cartofi si deasupra iar cascaval.
Introducem sufleul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos.
Cande este gata il scoatem sa se racoreasca putin apoi putem servi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce cartofii

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Sufleu de cartofi cu carnăciori

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 36 comentarii

  • . , 24 noiembrie 2017

    Mmm

  • Rocsy Ciobanu , 20 aprilie 2015

    Sigur ca merge.

  • n , 17 aprilie 2015

    Stim si noi

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 16 martie 2015

      Ba da Alyna, merge.

    • Streinu Alyna , 14 martie 2015

      În tava de yena nu merge?

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2015

      Multumesc Danny!

    • danny , 18 ianuarie 2015

      Foarte bun si io fac mereu pt baiatul meu

    • Rocsy Ciobanu , 14 ianuarie 2015

      Va astept cu impresii!

    • Tanure Ables , 10 ianuarie 2015

      Azi o fac si eu ...

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2014

      Multumesc Marieta:)

    • Florin Mihalache , 18 octombrie 2014

      Sigur si super..........de ieftin ,cu branza ne sta in gat.

    • Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014

      Si iar m-ai scos din impas,ma gandeam langa o supa de rosii ce sa fac.Merci.

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 12 august 2014

      Veronica, tuturor ne este groaza de cuptor vara :D

    • Rocsy Ciobanu , 12 august 2014

      Multumesc!

    • MUSAT VERONICA , 12 august 2014

      Este delicioasa. Si eu o fac dar mai mult iarna.Vara mi-e greu sa folosesc cuptorul.

    • Lucia Gheorghe , 10 august 2014

      ff,bun

    • Rocsy Ciobanu , 19 iulie 2014

      Ma bucur ca iti place :)

    • Rocsy Ciobanu , 19 iulie 2014

      Multumesc..

    • Viorica Apostol , 18 iulie 2014

      imi placee

    • VIORICA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2014

      imi placee

    • VIORICA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2014

      imi placee

    • , 18 iulie 2014

      Cu siguranta o voi testa si eu , mi se pare deosebita ... Diana

    • Rocsy Ciobanu , 25 iunie 2014

      Multumesc!

    • Ionut Gherasim , 25 iunie 2014

      superrrr

    • Rocsy Ciobanu , 24 iunie 2014

      Ma bucur mult ca ti-a placut! :)

    • Elena Nefeli Bilan , 23 iunie 2014

      am facut azi reteta asta ce bun o iesit! Multumesc pt reteta :)

    • Rocsy Ciobanu , 21 iunie 2014

      Multumesc mult!

    • Ligia Tache , 21 iunie 2014

      este foarte adevarat delicios

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 16 iunie 2014

      Kok Miori ma bucur ca iti place.

    • Rocsy Ciobanu , 16 iunie 2014

      Multumesc!

    • Rocsy Ciobanu , 16 iunie 2014

      Multumesc!

    • Rocsy Ciobanu , 16 iunie 2014

      Multumesc!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 15 iunie 2014

      Foarte reusit imi place.

    • Lucia Gheorghe , 12 iunie 2014

      da ,foarte bun

    • Iuliana Voicu , 11 iunie 2014

      super

    • Simona Andreea , 11 iunie 2014

      GROZAV

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

40 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

.

Mmm

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cosulete cu legume si ceapa rosie