autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sufleu de cartofi

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2014

Ingrediente
8 cartofi, 1 lingurita unt, 3 oua, 4 linguri smantana, 1/2 legatura marar verde, sare, piper, 150 gr cascaval, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

30 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert cu sare si unt.
Din momentul in care incep sa fiarba ii lasam circa 20 de minute pe foc, apoi ii scurgem.
Galbenusurile le mixam cu un praf de sare, piper, smantana apoi adaugam mararul verde tocat marunt.
Separat batem albusurile spuma, le incorporam peste galbenusuri cu o paleta de silicon, cu miscari de sus in jos.
Peste acest amestec incorporam cartofii.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ungem un vas ceramic cu ulei, punem jumatate din amestecul de cartofi, un strat de cascaval ras, restul de cartofi si deasupra iar cascaval.
Introducem sufleul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos.
Cande este gata il scoatem sa se racoreasca putin apoi putem servi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce cartofii

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Sufleu de spanac cu cartofi

Sufleu de spanac cu cartofi

Se decongeleaza spanacul punandu-l sa se scurga intr-o strecuratoare. Cartofii se curata, se taie

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 35 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 20 aprilie 2015

    Sigur ca merge.

  • Fara foto

    n , 17 aprilie 2015

    Stim si noi

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 16 martie 2015

    Ba da Alyna, merge.

    • Fara foto

      Streinu Alyna , 14 martie 2015

      În tava de yena nu merge?

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2015

      Multumesc Danny!

    • Fara foto

      danny , 18 ianuarie 2015

      Foarte bun si io fac mereu pt baiatul meu

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 14 ianuarie 2015

      Va astept cu impresii!

    • Fara foto

      Tanure Ables , 10 ianuarie 2015

      Azi o fac si eu ...

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2014

      Multumesc Marieta:)

    • Fara foto

      Florin Mihalache , 18 octombrie 2014

      Sigur si super..........de ieftin ,cu branza ne sta in gat.

    • Fara foto

      Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014

      Si iar m-ai scos din impas,ma gandeam langa o supa de rosii ce sa fac.Merci.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 12 august 2014

      Veronica, tuturor ne este groaza de cuptor vara :D

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 12 august 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      MUSAT VERONICA , 12 august 2014

      Este delicioasa. Si eu o fac dar mai mult iarna.Vara mi-e greu sa folosesc cuptorul.

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 10 august 2014

      ff,bun

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 19 iulie 2014

      Ma bucur ca iti place :)

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 19 iulie 2014

      Multumesc..

    • Fara foto

      Viorica Apostol , 18 iulie 2014

      imi placee

    • Fara foto

      VIORICA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2014

      imi placee

    • Fara foto

      VIORICA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2014

      imi placee

    • Fara foto

      , 18 iulie 2014

      Cu siguranta o voi testa si eu , mi se pare deosebita ... Diana

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 25 iunie 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      Ionut Gherasim , 25 iunie 2014

      superrrr

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 24 iunie 2014

      Ma bucur mult ca ti-a placut! :)

    • Fara foto

      Elena Nefeli Bilan , 23 iunie 2014

      am facut azi reteta asta ce bun o iesit! Multumesc pt reteta :)

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 21 iunie 2014

      Multumesc mult!

    • Fara foto

      Ligia Tache , 21 iunie 2014

      este foarte adevarat delicios

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 16 iunie 2014

      Kok Miori ma bucur ca iti place.

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 16 iunie 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 16 iunie 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 16 iunie 2014

      Multumesc!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 15 iunie 2014

      Foarte reusit imi place.

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 12 iunie 2014

      da ,foarte bun

    • Fara foto

      Iuliana Voicu , 11 iunie 2014

      super

    • Fara foto

      Simona Andreea , 11 iunie 2014

      GROZAV

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

30 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

n

Stim si noi

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Limba soacrei