autor:

GABRIELA

» » Aperitive

Sufleu De Ciuperci

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
4 oua, 3 cepe, 4 linguri ulei, 1 cutie ciuperci, patrunjel, sare, piper, cimbru, 4 linguri faina, 1 praf copt stins cu otet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei, se lasa sa se raceasca. Se bat albusurile spuma, se pun galbenusurile, se adauga faina, condimentele, ciupercile, praful de copt, patrunjel.
Se amesteca cu ceapa si se pune intr-un vas uns si tapetat. Se pune in cuptorul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu De Ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sufleu de cartofi cu mezeluri si ciuperci

Sufleu de cartofi cu mezeluri si ciuperci

Cartofii spalati/curatati si taiati ii punem la fiert in apa sarata. Intre timp, topim baconul cubulete

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sufleu cu cartofi si ciuperci

Sufleu cu cartofi si ciuperci

Cartofii se spala, se fierb cam 20 minute in apa sarata dupa care se racesc, se curata de coaja si

1 vot    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salvie in pastella