Se curata si se spala ciupercile, se taie bucati mici si se calesc in ulei cu ceapa tocata marunt pana ce scade apa ce o lasa ciupercile.
Se prepara un sos alb din unt amestecat pe foc cu faina si stins cu lapte rece.
Se lasa sa fiarba putin si se amesteca pana se incorporeaza bine.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile puse pe rand, se adauga ciupercile, piperul si sarea dupa gust.
Se toarna albusurile batute spuma si se amesteca usor.
Se unge o forma cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor pentru 45 min.
Focul sa fie potrivit.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii