Se spala conopida si se desface in buchetele. Se pune la fiert in apa, la foc mare cu putina sare. In timp ce se fierbe conopida amestecati bine ouale cu branza rasa si smantana. Tava se da cu unt sau ulei si se tapeteaza cu pesmet. Conopida fiarta se pune in tava si se toarna peste ea „omleta”. Se da la cuptor circa 30 de minute pana se topeste branza si se rumeneste, la foc mediu-mare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii