autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de conopida

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
- o conopida, - legume dupa preferinta(fasole, ardei), - 3 oua, - pesmet, - cascaval (sau telemea), - putina smantana, - condimente

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se ia conopida, se rupe in buchetele si atunci cand fierbe apa cu sare se pune in ea si se fierbe.

Intre timp se ia o tava sau oala si se tapeteaza cu margarina si pesmet. Se bat ouale intregi cu smantana si condimente si sare.

Dupa ce a fiert conopida se scoate si aseaza in tava, alaturandu-se si fasole, ardei, cam ce legume doriti, iar peste ele se toarna ouale batute. Se presara branza rasa si putin pesmet si se pune la cuptor pana se rumeneste si se incheaga putin compozitia.

Se poate servi si cu smantana deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu piept de pui

Sufleu de conopida cu piept de pui

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute Untul,

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida

Sufleu de conopida

Chiar daca nu sunteti fan conopida, va recomand sa incercati acest sufleu.Cu siguranta o sa va placa…este

10 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pandelea Margareta , 04 noiembrie 2014

    din paleta de culori si gusturi autumnale conopida parca este o printesa in rochie de bal : savuroasa si imbietoare te ispiteste ca un vals feeric .....reteta pe care si eu am incercat-o acum e de-a dreptul fantastica prin bogatia gustului inedit ! splendit !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Super !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

    Eu prepar sufleul de conopida fara alte legume si cu...carnita linga...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • - o conopida
  • - legume dupa preferinta(fasole
  • ardei)
  • - 3 oua
  • - pesmet
  • - cascaval (sau telemea)
  • - putina smantana
  • - condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Urzici cu ochiuri si mamaliguta prajita