Buchetelele de conopida se tin 20 min in apa cu sare si se fierb.
Din lapte ,2 linguri unt si faina se face un sos alb in care dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile si 2/3 din cascavalul ras .
Se adauga conopida ,sare ,piper si albusurile batute spuma tare .
Se toarna in forma unsa si se presara restul de cascaval .
si se pune restul de unt topit.
Se coace la cuptor moderat pentru 30 min
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii