Reteta postata pe: 07 iunie 2008
Ingrediente
100 g de conopida (broccoli), 10 g de unt sau smantana, 20 g de pesmet, 1 cartof sau o felie de paine, unt sau margarina
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata conopida (broccoli); spaland-o bine cu apa clocotita. Se pune la fiert la foc potrivit, in apa clocotita. Vasul se acopera. Pentru a elimina mirosul de conopida se adauga in apa un cartof sau o felie de paine.
Se strecoara si se pune intr-un vas Jena sau intr-o cratita unsa cu margarina; se presara apoi, pe deasupra, unt si pesmet si se da la cuptor. Se poate presara branza sau cascaval ras cand se scoate din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu de conopida sau broccoli." nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate