Se curăţă, se taie dovleceii şi se fierb în apă sărată câteva minute, se strecoară bine, se strivesc, se amestecă cu brânza şi şunca tăiată cubuleţe şi se lasă la o parte.
Într-un vas se prăjeşte uşor făina cu untul şi se stinge cu lapte, amestecând să nu se formeze cocoloaşe. Se ia de pe foc şi se adaugă gălbenuşurile unul câte unul, smântâna, mărarul tocat şi la sfârşit albuşurile bătute spumă. Se amestecă cu pasta de dovlecei pregătită şi se aşază într-o formă unsă.
Se coace la foc potrivit şi de serveşte fierbinte.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii