Se curăţă, se taie dovleceii şi se fierb în apă sărată câteva minute, se strecoară bine, se strivesc, se amestecă cu brânza şi şunca tăiată cubuleţe şi se lasă la o parte.
Într-un vas se prăjeşte uşor făina cu untul şi se stinge cu lapte, amestecând să nu se formeze cocoloaşe. Se ia de pe foc şi se adaugă gălbenuşurile unul câte unul, smântâna, mărarul tocat şi la sfârşit albuşurile bătute spumă. Se amestecă cu pasta de dovlecei pregătită şi se aşază într-o formă unsă.
Se coace la foc potrivit şi de serveşte fierbinte.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii