Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa si ardeiul.
Se taie marunt patrunjelul si mararul si se adauga la compozitie. Se adauga si ouale, sarea si piperul si se amesteca bine.
Se unge un vas cu unt si se tapeteaza cu pesmet.
Se adauga compozitia in vas. Se fierb pastaile de fasole si se taie in bucati mici deasupra. Se orneaza cu rosia taiata felii si cascavalul ras.
Se coace la cuptor timp de 1 ora pana se rumeneste bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii