autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sufleu de dovlecel

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
- 2 dovlecei, - 2 morcovi, - 2 cepe, - 1 ardei capia, - 10 pastai de fasole, - 1 rosie, - 3 oua, - patrunjel, - marar, - 30 grame unt, - 10 grame pesmet, - piper, sare, - 50 grame cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa si ardeiul.
Se taie marunt patrunjelul si mararul si se adauga la compozitie. Se adauga si ouale, sarea si piperul si se amesteca bine.

Se unge un vas cu unt si se tapeteaza cu pesmet.
Se adauga compozitia in vas. Se fierb pastaile de fasole si se taie in bucati mici deasupra. Se orneaza cu rosia taiata felii si cascavalul ras.

Se coace la cuptor timp de 1 ora pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sufleu de morcovi cu dovlecel

Sufleu de morcovi cu dovlecel

1. Se incinge cuptorul la 200ᵒC.Se ung cu putin ulei vase mici termorezistente a cate 300ml, sau

5 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Va place dovlecelul? Eu una il ador si incerc sa-l consum in fel si chip...mai ales ca acum este

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Grad Georgeta , 29 iulie 2014

    Daca ai folosi vinete in loc de dovleci cum ar fi ?

  • Fara foto

    Corina Adriana Popa , 29 iulie 2014

    trebuie sa fie f.bun

  • Fara foto

    Viorica Olteanu , 02 august 2013

    foarte gustos sufleul.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

      Bine mai arata !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 august 2010

      O bunatate...O sa incerc si varianta ta...

    • Fara foto

      ungur ioan ovidiu (Bucatar) , 31 august 2009

      Este foarte buna. Tocmai am incercat-o!!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Arata bine.Felicitari!

    • Fara foto

      stroia stela , 04 iulie 2009

      foarte sanatoasa

    • Fara foto

      mariana bota (Chef de cuisine) , 29 mai 2009

      Daca separi ouale si amesteci galbenusurile cu putina faina si adaugi asa la legume iar albusurile batute spuma ,sufleul iese mai pufos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Pastai pane cu mujdei

Pastai pane cu mujdei

Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie. Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina,

7 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chec aperitiv